Ledenlogin
Gebruikersnaam:
Paswoord:


Foto's

Buienradar

Wielertoeristenclub "De bokkespurters"

 foto's Vosselaar fietst

klik hier  flic.kr/s/aHsm3qhPqA

146 km Vosselaar Classic

115 km Mini Classic

72 km Lady fun Cycling tour

 

Welkom bij de Bokkespurters

 

Beste bezoeker,

Welkom op de website van wielertoeristenclub de Bokkespurters uit Vosselaar.
De stichtingsdatum van onze club is  5 maart 1995. Vanaf het seizoen 1996 rijden we in onze clubkledij dankzij onze clubsponsors. Onze club bestaat uit 105 leden zowel mannen als vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 47 jaar. Op dit moment is er een ledenstop.

Wij zijn een clubje waar het aangename fietsplezier primeert boven het competitieve onder de leuze SAMEN UIT, SAMEN THUIS.

Vanaf de eerste zondag in maart tot de tweede zondag van november werken we een 60 tal ritten af. Op zon- en feestdagen beperken de ritten zich tot 90km.  Tijdens de zaterdagritten, die meestal organisaties zijn van onze omliggende clubs, durven we er ook wat steviger tegenaan gaan en programmeren we ritten van 130 - 150 km en zelfs meer op onze kalender. De snelheid waarmee we in maart starten is 28km/u, vanaf april rijden we met een maximum van 32km/u.

Na afloop van elke rit wordt er steevast halt gehouden in ons clublokaal ’t Bergske voor een gezellige babbel gecombineerd met dorstlessende dranken.
We organiseren jaarlijks twee grote evenementen namelijk:

  • “Vosselaar Fietst” vindt plaats in de feesttent op het Bolk te Vosselaar, de tweede zaterdag  van juni.  Een wielertoeristentocht open voor alle fietsliefhebbers met afstanden  van 30 - 70 - 100 - 130km en een ploegentijdrit voor wielertoeristen.     
  • Veldtoertocht vindt plaats de derde zondag van  november. Afstanden van 27 tot 55  km. Vertrekplaats: voetbalterreinen aan de Konijnenberg.

Ook op de verschillende nevenactiviteiten dragen we leute en plezier hoog in het vaandel.

De Bokkespurters.

Contacteer - © 2012